SKŁADNIKI 
substancja słodząca (maltitol), tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku (19 %), inulina, liofilizowane truskawki (2 %), emulgator: lecytyny, aromaty (truskawkowy, naturalny aromat waniliowy). 
OPIS 
Czekolada wytwarzana jest bez użycia cukru i bez składników zawierających gluten. 
Zawiera substancję słodzącą. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.  
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g 
Wartość energetyczna: 1944 kJ/469 kcal 
Tłuszcz: 32 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
Węglowodany: 58 g
w tym cukry: 8,0 g
alkohole wielowodorotlenowe: 49 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,2 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY, SOJĘ i nasiona sezamu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.