SKŁADNIKI 
ocet jabłkowy niefiltrowany* (* z upraw biodynamicznych)
OPIS
Niepasteryzowany, dlatego zachowane są cenne żywe kultury bakterii octowych. Kwasowość: 5 %. 
Aromatyczne jabłka stanowią podstawę tego niefiltrowanego i niepasteryzowanego octu jabłkowego.
Ceniony produkt naturalny zapewniające różnorodne smakowe przyjemności.
Idealny do doprawiania sałatek oraz jako orzeźwiający napój z dodatkiem wody mineralnej i odrobiną miodu.
Zawiera naturalny osad. 
Przed spożyciem wstrząsnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 75 kJ / 18 kcal 
Tłuszcz: 0,1 g 
w tym kwasy nasycone: 0,02 g 
Węglowodany: 0,4 g 
w tym cukry: 0,1 g 
Białko: 0,1 g 
Sól: 0,005 g 
 
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA 
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.