SKŁADNIKI
ŁOSOŚ wędzony na gorąco 65 % (ŁOSOŚ wędzony, sól), majonez (olej rzepakowy 80 %, żółtko JAJA 6 %, ocet spirytusowy, cukier, sól, GORCZYCA, ekstrakty przypraw, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz:sól wapniowo-disodowa kwasu etylenodiaminotetraoctowego), sok z cytryny, koper, pieprz.
OPIS
Lokalna, domowa receptura, bez konserwantów, pasteryzowana.
Ryby wykorzystywane do produkcji pochodzą z naszego gospodarstwa rybackiego na Roztoczu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 687 kJ / 165 kcal
Tłuszcz: 39 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g
Węglowodany: 3,7 g
w tym cukry: 1,7 g
Białko: 13 g
Sól: 0,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +0 do +4℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.