SKŁADNIKI
semolina* (mąka z PSZENICY durum), SER ricotta*, JAJA* (15 %), SER twardy* (8 %), bułka tarta* (mąka PSZENNA*, sól, drożdże), olej słonecznikowy*, sól morska, czarne trufle* (0,3 %), oliwa z oliwek*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) 
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 
Pierożki wrzucić do wrzącej wody i gotować przez 3-4 minuty. 
 
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1184 kJ/283 kcal 
Tłuszcz: 12 g 
w tym kwasy nasycone: 4,8 g 
Węglowodany: 30 g 
w tym cukry: 2,4 g 
Białko: 12 g 
Sól: 1,2 g 
 
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C.